1. A csótány tipikusan az a kártevő akit ha meglátunk a konyhában szinte biztosra vehetjük hogy van még belőle a szekrények mögött elbújva. Nagyon gyorsan szaporodnak, 1 lerakott csótány petéből akár 30-40 db is kikelhet. Betegségeket, fertőzéseket képesek terjeszteni. Tehát a teljes irtás javasolt minél hamarabb. Előzzük meg az inváziót!
 2. Hogyan tudjuk még megelőzni? Megelőzési praktikák

  Mivel a csótányok apró réseken repedéseken is képesek bejutni a lakásba, ezeket megtalálhatja az ablakok sarkaiban, a mosogató alatti vízbekötésnél, a wc-ben a „strang” mögötti csöveknél vagy akár a szellőzőn, fűtéscsövön keresztül, ezért érdemes ezeket minél hamarabb lezárni. Használjon szilikont- pur habot, hálókat és máris kevesebb lehetősége van az otthonába betelepedni a kis fürge antennás bogaraknak.

 3. Csapdák csótány ellen?

  Őszintén szólva mindenki próbálkozik ezekkel, elég kevés sikerrel. De mi tudjuk, hogy több ezer forintot fog elkölteni ezekre mielőtt minket felhív. Szóval javasoljuk, hogy vegyen néhány csótány csapdát tegye ki ahova gondolja egy része beleragad egy része vígan sétálgat majd tovább a konyhájában. Sok -féle csapda létezik, nyugodtan válogasson. De ha megunta, hogy nem tudja mihez kezdjen mert még mindig nem fogytak el.. Tárcsázza a számunkat.. 06703888900.

 4. Patyolat tisztaság.

  Általános tévhit! A Csótány csakis a koszos lakásokban terem meg. Nem kérjük szépen ez nem így működik. A csótányoknak az egyik legfontosabb életeleme a víz. A Német csótány kifejezetten imádja. Ha pár napon belül nem jutnak vízhez akár szomjan is hallhatnak.
  Gondolja, hogy az állandó Domestosos felmosás majd távol tartja őket? Vagy a lefolyóba Hypo öntögetéssel meggátolja majd? Idősebb ügyfélkörökben szoktuk tapasztalni ezeket a módszereket mégis kimegyünk és mi távolítjuk el a csótányokat a petéikkel együtt.
  A tisztaság és takarítás segíthet, hogy kevésbé komfortos otthon biztosítsunk ezeknek a kártevőknek de nem fogja megakadályozni őket abban hogy a hűtő mögé fészkeljenek.

Tehát ha eldöntötte mit szeretne jobban, rákölteni a házi csótányirtó szerekre egy nagyobb összeget vagy rábízni a szakemberre a fertőzés megelőzését, akkor várjuk szeretettel hívását vagy e-mailjét!