A munkánk az Ön bizalomára épül

Úgy gondoljuk, hogy a mi munkánk a bizalomra épül. Azért, mert beenged a lakásába. Azért, mert kétségbe van esve és segítségre van szüksége. Mi nem hagyjuk cserben!

Rovarirtó és rágcsálóirtó szakemberek vagyunk, némely kollgánk már 30 Év tapasztalattal rendelkezik (és megannyi elégedett ügyféllel) a hátunk mögött. Valójában szinte már az összes előforduló problémával találkoztunk és oldottunk meg.

 

Ismeri azt a mondást mikor az ügyfél elviszi az autóját a szerelőhöz mert van valami baja amit ő nem tud megoldani?

A szerelő nézi nézegeti, elmegy a munkapadhoz, fog egy kalapácsot, odasétál az autóhoz és egy bizonyos ponton ráüt egyet. 

„Az autója készen van, megjavítottam. 25.000Ft ot fogok kérni”

” Ennyi? Dehát ezt én is megtudtam volna csinálni!”

„Az könnyen lehet uram, de én viszont Önnel ellentétben tudom hova üssek!”

 

Velünk ugyanez a helyzet. Mi pontosan tudjuk HOVA KELL ÜTNI!

 

Tudjuk hogy melyik hézagban, illesztésben az ágyánál vagy a szekrény mögött esetleg a kép hátánál van a poloska fészek, tudjuk honann mászik elő a csótány a konyhályából. Tudjuk merre keressük a darázs fészkét, mit eszik, miből építkezik. És minden módját ismerjük annak hogyan távolítsuk el az Ön otthonából, étterméből, iskolájából, társasházából.

A mi feladatunk az, hogy a lehető leggyorsabban megszabadítsuk Önt és a környezetét a zavaró hangyától, poloskától, egértől, ágyi poloskától, vagy bolhától, patkánytól. Irtószereink csakis olyan jóváhagyott, környezetbarát anyagok melyeket az Országos Tisztiorvosi Hivatal engélyével láttak el melyeket lentebb a biztonsági adatlapok menüpontban megtalál.

 

 

Hozzáértés, hatékonyság, diszkréció

Szerintünk nem az a fontos, hogy a honlapunk csodaszép legyen (bár azért igyekszünk), hanem az, hogy pontosak, hatékonyak, és diszkrétek legyünk. Amikor szembesül a problémával, egyetlen dolog fogja érdekelni, hogy hogyan oldjuk meg a problémáját.

Diszkréten. Mi úgy véljük, hogy senkinek semmi köze ahhoz, mi történik Önnél, ezért egy teljesen hétköznapi autóval megyünk, egy teljesen egyszerű ruhában, így diszkrétek maradunk. Gyorsan megyünk, mert tudjuk, hogy a problémája nem tűr halasztást. A kollégáink kedvesek, kellemes megjelenésűek, nagy figyelemmel közelítenek Önhöz és a problémájához is.

Természetesen szavatosságot adunk a munkánkra és Budapest és Kaposvár területén belül, vagy annak vonzáskörzetében nem kérünk kiszállási díjat.

Van egy extra hírünk is: Mi nem csak elvégezzük a munkát, hanem ellátjuk az összes fontos információval arról, hogy mit tehet még a teljes kártevőmentesség érdekében, így mindent pontosan tudni fog.

Bízzon meg minket, hívjon és a lehető legnagyobb hatékonysággal, szaktudással az EU-ban engedélyezett szerekkel, elvégezzük a feladatunkat.

 

És hogy még miért mi?

Írhat egy cég bármi jót magáról, a mai világban ez már kevés hogy kialakuljon a bizalom. Beszéljenek helyettünk az ügyfeleink…..

 • Több 10 éves tapasztalattal rendelkezünk
 • Társasházak
 • Közintézmények (óvodák, iskolák, hivatalok, korházak)
 • Éttermek
 • Magánlakások
 • Gyárépületek kezelésében
 • Diszkréció
 • Alaposság
 • Megbízhatóság
 • Tájékoztatás
 • Rugalmasság

Ezt tudjuk Önnek nyújtani!

Van még kérdése?

Olvasson itt a kezelésekről

Már döntött?

Töltse ki a megrendelőlapot és felvesszük a kapcsolatot Önnel