A munkánk bizalomra épül.

Úgy gondoljuk, hogy a mi munkánk a bizalomra épül. Azért, mert amikor bajban van, minket hív. Azért, mert beenged a lakásába. Azért, mert előre megbízik bennünk. Megháláljuk a bizalmát. Szakemberek vagyunk, sok-sok év tapasztalattal (és megannyi elégedett ügyféllel) a hátunk mögött. A mi feladatunk az, hogy a lehető leggyorsabban megszabadítsuk Önt és a környezetét a zavaró hangyától, poloskától, egértől, ágyi poloskától, vagy bolhától, patkánytól.

 

pontosság, diszkréció

Szerintünk nem az a fontos, hogy a honlapunk csodaszép legyen (bár azért igyekszünk), hanem az, hogy pontosak, hatékonyak, és diszkrétek legyünk. Amikor szembesül a problémával, egyetlen dolog fogja érdekelni, hogy hogyan oldjuk meg a problémáját.

Diszkréten. Mi úgy véljük, hogy senkinek semmi köze ahhoz, mi történik Önnél, ezért egy teljesen hétköznapi autóval megyünk, egy teljesen egyszerű ruhában, így diszkrétek maradunk. Gyorsan megyünk, mert tudjuk, hogy a problémája nem tűr halasztást. A kollégáink kedvesek, kellemes megjelenésűek, nagy figyelemmel közelítenek Önhöz és a problémájához is.

Természetesen garanciát adunk a munkánkra és Kaposvár területén belül, vagy annak vonzáskörzetében nem kérünk kiszállási díjat.

Van egy extra hírünk is: ha szeretné, akkor elmondjuk azt is, hogy az Ön, vagy a szomszédja lakása a probléma forrása, így mindent pontosan tudni fog.

Bízzon meg minket, hívjon és 100%-os hatékonysággal, az EU-ban engedélyezett eszközökkel, garanciában elvégezzük a feladatunkat.