Hangya irtás

A hangyák tulajdonképpen ártalmatlanok. Nem terjesztenek betegséget, nem biztos, hogy meg akarják csípni, mégis legalább kettő oka van arra, hogy eltávolítsa őket. 

Az egyik a higiénia, mert senki nem szeretne több százezer hangyával egy szobában lakni (leljebb leírjuk, hogy miért vannak ilyen sokan), a másik pedig a romboló hatásuk: biztosan Ön is észrevette, hogy szorgos munkával még a falat is kirágják. 

Így tud megszabadulni tőlük!

Ezt el sem tudta képzelni a hangyáról!

 

A hangya társas lény, ezért amikor az elsőt meglátja a lakásban, biztos lehet abban, hogy nincs egyedül. Ha megöli, azzal semmit nem ért el, megölt egy dolgozót az akár több millióból, hiszen valahol van egy királynő, aki folyamatosan rakja a petéket, és egyre több, és több hangya születik meg az Ön közelében. Ha megtalálja a hangyabolyt, akkor sem biztos, hogy célt ér: a hangyák furfangosak. Rengeteg kis bolyt készítenek, amit itt-ott elszórnak, és elterelik a figyelmet a királynő bolyáról. Éppen ez az, ami miatt semmit nem ér sem a ház praktika, sem a különböző sprék, amiket „hangyairtóként” vásárolhat, hiszen a legtöbb amit tud tenni, az az, hogy megöl pár dolgozót. Ideig óráig el is tűnhetnek és úgy érezheti hogy győzött, de hamarosan többen lesznek. 

Így irtjuk ki a hangyákat

A hangyáktól egy nagyon egyszerű trükkel kell megszabadulni: olyan méreggel kell dolgoznunk, amik nem azonnal hatnak, hanem a hangyák maguk hordják be azt a fészekbe, ahol aztán sorra elpusztulnak a méreg hatására. Ez nem egyszerű feladat hiszen a hangyák nem buták, nem adnak bármit oda a királynőjüknek. A sütőport és különböző házi praktikákat is előbb letesztelik a dolgozókkal és amint rájönnek hogy halált okoz, onnantól kezdve elkerülik. Mi egy kombinált kezeléssel ezt megsépeklve előszőr feromonos táplálékot adunk a bolynak amit bevisznek magukkal, mindaddig amíg a királynő is el nem pusztul, a lakásában pedig egy szagtalan méregmezőt hozunk létre ami védi az otthonát a többi bejövő példánytól. (ha a dolgozók meghalnak a királynő nem kap élelmet, és meghal ő is, de lehet, hogy a méreg öli meg). Amikor a királynő elpusztult, akkor irtottuk ki a hangyákat. Nekünk mindegy hogy Lóhangya, fekete hangya, vörös hangya, vagy akár fáraó hangya, mi mindegyikkel megbírkózunk.

Természetesen a kollégáink a hangyairtásra is jelöletlen autóval, a lehető legnagyobb diszkrécióval érkeznek, senki nem fogja tudni, épp mit csinálunk Önnél. Fontos, hogy ahol a hangyairtás történik, ott előtte takarítson vízzel, az irtás után 10-14 napig ez tilos. (Lemossa a hatóanyagot, ami egyébként nem veszélyes az emberre). A hangyairtást sáv, és felületpermetezéssel, és gélezéssel is végezzük.

Ez történik az irtás után

Vannak hangyák, akik rögtön meghalnak, a többiek lassan behordják a mérget a boly többi tagjainak, és a királynőnek, akik ezért szépen lassan elpusztulnak. A folyamatot azzal tudja segíteni, ha a meghatározott 10-14 napig nem mossa fel a padlót. (Addig végezzen száraztakarítást, söprés-porszívózás megengedett). 

100% elégedettségi garancia


Csak akkor terkintjük elvégzettnek a munkát, ha Ön teljes mértékben elégedett!

0-24 ügyfélszolgálat


Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában fogadja megrendelését. E-mailben vagy telefonon.

Ingyenes kiszállás


Ingyenes kiszállás Budapesten belül. Pontos információért kérjük keressen!

Vírushelyzetben is


Szolgáltatásunk a vírushelyzetben is elérhető, a legszigorúbb előírásokat betartjuk! Már érkezésünkkor védőfelszerelést viselünk.