Hangya irtás

A hangyák tulajdonképpen ártalmatlanok. Nem terjesztenek betegséget, nem biztos, hogy meg akarják csípni, mégis legalább kettő oka van arra, hogy eltávolítsa őket. 

Az egyik a higiénia, mert senki nem szeretne több százezer hangyával egy szobában lakni (leljebb leírjuk, hogy miért vannak ilyen sokan), a másik pedig a romboló hatásuk: biztosan Ön is észrevette, hogy szorgos munkával még a falat is kirágják. 

Így tud megszabadulni tőlük!

Ezt el sem tudta képzelni a hangyáról!

 

A hangya társas lény, ezért amikor az elsőt meglátja a lakásban, biztos lehet abban, hogy nincs egyedül. Ha megöli, azzal semmit nem ért el, megölt egy dolgozót az akár több millióból, hiszen valahol van egy királynő, aki folyamatosan rakja a petéket, és egyre több, és több hangya születik meg az Ön közelében. Ha megtalálja a hangyabolyt, akkor sem biztos, hogy célt ér: a hangyák furfangosak. Rengeteg kis bolyt készítenek, amit itt-ott elszórnak, és elterelik a figyelmet a királynő bolyáról. Éppen ez az, ami miatt semmit nem ér sem a ház praktika, sem a különböző sprék, amiket „hangyairtóként” vásárolhat, hiszen a legtöbb amit tud tenni, az az, hogy megöl pár dolgozót. Holnapra viszont többen lesznek. 

 

Így irtjuk ki a hangyákat

A hangyáktól egy nagyon egyszerű trükkel kell megszabadulni: olyan méreggel kell dolgoznunk, amik nem azonnal hatnak, hanem a hangyák maguk hordják be azt a fészekbe, ahol aztán sorra elpusztulnak a méreg hatására, mindaddig amíg a királynő is el nem pusztul (ha a dolgozók meghalnak a királynő nem kap élelmet, és meghal ő is, de lehet, hogy a méreg öli meg). Amikor a királynő elpusztult, akkor irtottuk ki a hangyákat.

Arra kérjük, hogy az irtás előtt tegyen el mindent a faltól, mert egy 15-20 centiméteres sávban lepermetezzünk mindent (természetesen a kollégáink a hangyairtásra is jelöletlen autóval, a lehető legnagyobb diszkrécióval érkeznek, senki nem fogja tudni, épp hangyát irtunk). Fontos, hogy ahol a hangyairtás történik, ott előtte takarítson vízzel, az irtás után 8-10 napig ez tilos. (Lemossa a hatóanyagot, ami egyébként nem veszélyes az emberre). A hangyairtást sáv, és felületpermetezéssel, és gélezéssel is végezzük.

 

Ez történik az irtás után

Vannak hangyák, akik rögtön meghalnak, a többiek lassan behordják a mérget a boly többi tagjainak, és a királynőnek, akik lassan meghalnak, az utolsó hangyáig. A folyamatot azzal tudja segíteni, ha a meghatározott 8-10 napig nem mossa fel a padlót. (Addig végezzen száraztakarítást). A hangyák várhatóan 8-10 nap alatt 100%-ban elpusztulnak.

100% elégedettségi garancia


Csak akkor terkintjük elvégzettnek a munkát, ha Ön teljes mértékben elégedett!

0-24 ügyfélszolgálat


Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában fogadja megrendelését.

Ingyenes kiszállás


Ingyenes kiszállás Kaposváron és közvetlen vonzáskörzetében. Pontos információért kérjük keressen!

Vírushelyzetben is


Szolgáltatásunk a vírushelyzetben is elérhető, a legszigorúbb előírásokat betartjuk! Már érkezésünkkor védőfelszerelést viselünk.