Egér- és patkányirtás

A patkány, vagy az egér megjelenése sokkhatásként érheti, pedig hétköznapi jelenség. Az egér igen szapora állat, este és szürkületkor aktív, Ön pedig azt hallja, hogy valami folyamatosan rohangál a padláson, vagy a házban. A patkány nagy, elérheti a 25-30 centimétert is. A legnagyobb gond vele az, hogy fertőző betegségeket terjeszthet. Ha egeret vagy patkányt észlel, a legjobb, ha – házi praktikák helyett – azonnal hív minket!

Egér

Az egér azért is bosszantó, mert különösen jól alkalmazkodik a környezetéhez. Bár alig lát (a legtöbb tárgyat csak nagyon közelről ismeri fel) a szaglása kitűnő, és mindent megrág. Kisebb-nagyobb családban élnek (éppen ezért soha nem egy darab egered van) éjszaka és szürkületkor aktív állatok. Azért kell a lehető leggyorsabban kiirtanod, mert kellemetlenek, betegségeket terjesztenek, és ha nem vagy elég gyors, akkor hamar elszaporodnak. Lehet egér a padláson lehet egér a pincében is.

ragcsalo-irtas
patkany-elfogasa

Patkány

Az egyetlen pozitívum, amit el lehet mondani a patkányról, az az őt körülvevő tévhit: a patkány nem minden esetben jelent egyet az elhanyagoltsággal, kosszal, bár tény, hogy mindenevőként az ilyen helyeket kedveli, de maga az állat tiszta.  A gond az, hogy egy patkánynak egy évben akár 400-600 utóda is születhet – rendkívül szapora faj – és számtalan betegséget terjeszt, ezért a lehető leghamarabb meg kell tőle szabadulni.

100% elégedettségi garancia


Csak akkor terkintjük elvégzettnek a munkát, ha Ön teljes mértékben elégedett!

Gyors kiszállás

Nagyon rövid határidővel tudjuk vállalni a kezeléseket

Ingyenes kiszállás


Ingyenes kiszállás Budapesten belül. Pontos információért kérjük keressen!

Vírushelyzetben is


Szolgáltatásunk a vírushelyzetben is elérhető, a legszigorúbb előírásokat betartjuk! Már érkezésünkkor védőfelszerelést viselünk.