Ágyipoloska irtás

Ha létezik valami, amivel nem akarsz egy ágyban aludni, az ágyi poloska az. Pici, a legkisebb résbe is elbújik ezért soha nem találod meg. Csak éjszaka jön elő, akkor viszont megcsíp, és akár órákon keresztül szívja a véredet, addig, míg jól nem lakik. Te viszketésre ébredsz, bőrpírra, és még fertőzést is kaphatsz tőlük. Éppen ezek miatt kell azonnal kiirtani. Mindent elmondunk az ágyi poloskáról.

Egész éjjel Önt rágja!

Szinte biztos, hogy az ágy tele van undorító ágyi poloskákkal akkor, ha reggelre viszkető, egymás mellett elhelyezkedő csípéseket talál magán, olyan helyeken, ahol nincs szőr: ha férfi, akkor leginkább az alkarján, a nyakán, a vállnál szívja egész éjjel a vérét, ha nő, akkor egész éjjel bárhol(!) lakmározhat a poloska. Illetve nem is egy, hiszen akár több is, mert egyszerre akár több tízen, százan is lehetnek az ágyban. Az ágyi poloska nagyon pici, szinte lehetetlen észrevenni. A harapása (merthogy harap, nem csíp) nem fáj, csak a jelek árulkodnak róla, hogy éjjel valaki Önből “evett”. (A poloska csípése nem fertőz, viszont nagyon viszket, akár napokig). Árulkodó jel lehet, ha apró vérpöttyöket talál a lepedőn, vagy az, ha fura valamiket talál az ágyban: az lehet, hogy a levedlett bőre, vagy konkrétan az ágyi poloska ürüléke.

Csípések a háton és allergiás reakció

 

Az ágyi poloska

Ha felmerül a gyanú, hogy ágyi poloskákkal alszik, ne szégyelje és ne próbáljon ki házi praktikákat, hanem a lehető leghamarabb hívjon minket, mert minden nap számít: az ágyi poloska rendkívül gyorsan szaporodik, nincs természetes ellensége, akár másfél évig él. (Csak akkor pusztulnak el, ha véletlen éppen agyonnyomja, alvás közben, vagy épp ott vakarja meg magát, ahol éppen lakmározik éjjel). Tapasztalataink alapján semmilyen otthoni irtás nem hatásos, kizárólag az, ha biológiai irtást végzünk. Erre fel kell készülnie, mondjuk, hogy mik a teendői:

 

Így irtjuk ki az utolsó darabig!

Az ágyi poloskákat csak hosszan tartó írtószerrel lehet kiirtani. Mi ilyeneket használunk. Mielőtt kimegyünk, fel kell készülnie az irtásra:

 -arra kérjük, hogy irtás előtt, alaposan porszívózza ki az ágyadat. 

 -készüljön fel arra, hogy a szakembereink az egész ágyat „felforgatják” a legkisebb lyukba is benézünk, és fújunk irtószert, mert akárhol megbújhat akár több poloska is. 

 -az irtás után el kell hagynia velünk együtt a lakást/házat, ha van melegvérű állata (cica, kutya) őt is el kell vinni.

Sajnos az esetek nagy részében ismétlő irtásra van szükség,  mert a petékből kikelt egyedeket csak kikelés után tudjuk irtószerrel hatásosan kezelni.
 

Tudnivalók az ágyi poloska irtásról

Összegezzük, 7 pontban, hogy pontosan mire számíts az ágyi poloska irtáskor, és utána.

1: Ahol irtunk, nem lehet melegvérű háziállat, a hidegvérűeket légmentesen le kell takarnia.

2: Fontos, hogy NE vigye ki a helyiségből a textileket (függönyt, a többi ágyneműt) mert azokon is lehetnek undorító poloskák, és ha kiviszi, majd visszahozza, akkor visszafertőződhet a szoba

3: Az irtás után 10 napig nem moshat fel, nem takaríthat vízzel. Inkább az irtás előtt tegye meg.

4: A kollégáink diszkréten jönnek, és mennek, senki nem tudja majd, hogy mi történt/történik éppen a lakásban.

5: Az irtás után el kell hagynia a lakást a háziállatokkal együtt

6: Az irtás után szellőztetnie kell, és ki kell mosnia az ágyneműket, díszpárnahuzatokat.

7: A poloskák folyamatosan pusztulnak el, ahogy átmásznak a kezelt felületen. (A méreg hosszan hat, ezért van, amelyik csak napokkal később döglik meg)

 

A visszafertőződés

Sajnos nagy esélye van a visszafertőződésnek: ez lehet azért, mert akár csak pár poloska is, de túlélte az irtást, lehet azért, mert időközben a petékből kikelnek, vagy akár azért is mert visszahozta a poloskát akár egy ruhadarabon. A megismételt kezelés után a poloskák elpusztulnak. Az ismétlő kezelés is díjköteles.

100% elégedettségi garancia

Csak akkor terkintjük elvégzettnek a munkát, ha Ön teljes mértékben elégedett!

0-24 ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában fogadja megrendelését.

Ingyenes kiszállás

Ingyenes kiszállás Kaposváron és közvetlen vonzáskörzetében. Pontos információért kérjük keressen!

Vírushelyzetben is

Szolgáltatásunk a vírushelyzetben is elérhető, a legszigorúbb előírásokat betartjuk! Már érkezésünkkor védőfelszerelést viselünk.