Ágyi poloska irtás

Ha létezik valami, amivel nem akar egy ágyban aludni, az ágyi poloska az. Pici, a legkisebb résbe is elbújik ezért szinte soha nem találja meg. Éjszaka lehet velük találkozni, akkor csípnek igazán. Amikor hirtelen felkapcsoljuk a villanyt, akkor érhet minket rémisztő látvány is. És akár hosszú időn keresztül szívja az Ön vérét, addig, míg jól nem lakik. Viszketésre ébred, bőrpírra és ez az állapot sokáig fennmaradhat. Éppen ezek miatt kell azonnal kiirtani. Mindent elmondunk az ágyi poloskáról.

Honnan ismerem fel?

Szinte biztos, hogy ágyi poloskákkal fertőződött meg otthona , ha reggelre viszkető, egymás mellett akár több csípést talál magán. Nem, ez nem pókcsípés, sem bolhacsípés. A lepedőjén észre vehet a pici apró fekete pöttyöket, vagy kisebb csíkokat is azaz a poloska kakiját, de akár a poloska levedlett bőrét is. Valószínűleg elmegy bőrgyógyászhoz is hogy meg tudja kiütése van valamitől vagy egyáltalán csípéssel találkozott-e.

Jobb esetben bőrgyógyásza azonnal meg tudja állapítani hogy poloska csípés és szakemberhez fogja Önt küldeni. Tehát az első helyes lépést már meg is tette, hogy ellátogatott hozzánk! Sos ágyi poloska irtásra van szüksége!


Milyen az ágyi poloska csípése?

A poloska csípése nem fertőző . Viszkető piros foltokat találhat magán akár több darabot is egymás mellett, rosszabb esetben allergiás reakciót is észlelhet magán, ez nagyban függ attól mennyire érzékeny a bőre az ilyen csípésekre. Első sorban a kezeket és a lábakat támadják meg de mehetnek a test bármelyik részére ahol vékonyabb a bőr, így könnyebben találnak vénát a táplálkozáshoz. Csípésünk lehet akár azonnal fájdalmas is, mivel a kis „nimfák”-nak még nincs kifejlett érzéstelenítőjük ezért úgy érzi mintha harapnának.

Csípések a háton és allergiás reakció

Az ágyi poloska

Színe: vöröses barnás, csíkos hátú 

mérete: 1-3 mm

Ha felmerül a gyanú, hogy ágyi poloskákkal alszik, kérjük ne próbálja ki a házi praktikák zömét, mivel csak rontani fog a helyzeten. A poloskák nemhogy nem tűnnek el de még mélyebbre fognak költözni akár a falakba a konnektorokon keresztül, a parketta szegőlécek mögé, esetleg a plafonhoz a bordűr csíkokhoz. Épp ezért a lehető leghamarabb hívjon minket, mert minden perc számít: az ágyi poloska rendkívül gyorsan szaporodik, egy nőstény napi 2-3 ágyi poloska lárvát képes lerakni amelyek átlagosan két hét alatt kelnek ki, hőmérséklet függően.nincs természetes ellensége, maximum a pókok hálójába ragad pár darab de ez nem fogja megállítani a szaporodásukat.
Kényelmes körülmények között 10-12 hónapig élnek ez megrövidülhet ha véletlenül éjszakai forgolódás közben agyon nyomjuk.

Nekünk elhiheti! A poloska irtása házilag szinte teljesen lehetetlen. ha irtást végzünk. Erre fel kell készülnie, mondjuk, hogy mik a teendői:


Így irtjuk és védekezünk ellenük!

Az ágyi poloskákat csak hosszan tartó írtószerrel lehet kiirtani. Mi ilyeneket használunk. Csakis a legnagyobb és legjobb gyártóktól beszerzett és csakis OTH engedéllyel ellátott anyagokkal dolgozunk (ICB Pharma, BASF, Bayer …stb.)

 

Mielőtt kimegyünk, fel kell készülnie az irtásra:

 

-arra kérjük, hogy irtás előtt, alaposan porszívózza ki az ágyát és mosson fel előtte alaposan. Ha van hidegvérű háziállata gondoskodjon a terrárium/akvárium teljes letakarásáról vagy vigye ki a szobából, kutyát-macskát kérjük az irtás idejére szintén kivinni a szobából.

 

-készüljön fel arra, hogy a szakembereink az egész ágyat „felforgatják” a legkisebb lyukba is benézünk, és fújunk irtószert, mert akárhol megbújhat akár több poloska is. Az egész szobát körbe fogják kezelni, réseket, repedéseket, faltól-falig és minden szükséges ezközt bevetünk  a siker érdekében. (permetszert, hidegködöt, hőkezelést…stb)

 

-a kezelés után 1,5-2 órára elzárjuk a szobákat amelyekben dolgoztunk. Ha minden szoba zárható, egész nyugodtan lehet tartózkodni a lakásban, ha minden helyiség egybefüggő akkor tegyünk egy kis egészségügyi sétát odakint. Ha lejárt az idő visszajöhet és kiszellőztethet és újra birtokba veheti az otthonát.

Sajnos szinte minden esetben ismétlő irtásra van szükség,  mert a lerakott petéknek nagyon erős burka van, az irtószer nem fogja szétmarni. Csak kikelés után tudjuk irtószerrel hatásosan kezelni és ez akár 2 hét után is előfordulhat tehát kérjük legyen türelemmel.
A Prémium szolgáltatás kivételével az ismétlő kezelés minden esetben díjköteles
 

Tudnivalók az ágyi poloska irtásról

Összegezzük, 7 pontban, hogy pontosan mire számítson az ágyi poloska irtáskor, és utána.

1: Ahol irtunk, nem lehet melegvérű háziállat, a hidegvérűeket légmentesen le kell takarnia.

2: Fontos, hogy NE vigye ki a helyiségből a textileket (függönyt, a többi ágyneműt) mert azokon is lehetnek undorító poloskák, és ha kiviszi, majd visszahozza, akkor visszafertőződhet a szoba és későn érintkeznek az irószerrel.

3: Az irtás után 10-14 napig nem moshat fel, nem takaríthat vízzel. Inkább az irtás előtt tegye meg.

4: A kollégáink diszkréten jönnek, és mennek, senki nem tudja majd, hogy mi történt/történik éppen a lakásban.

5: Az irtás után egy kis távollét vagy a kezelt szobák elzárása 

6: Az irtás után szellőztetnie kell, és ki kell mosnia az ágynemű huzatokat, lepedőket, kezelt ruhákat. (60 fokban ajánlott)

7: A poloskák folyamatosan pusztulnak el, ahogy átmásznak a kezelt felületen. (A méreg hosszan hat, ezért van, amelyik csak napokkal később döglik meg tehát még csíphetnek)

A visszafertőződés

Az ágyi poloska irtás Budapesten az utóbbi években nagyon elterjedt. Sajnos nagy esélye van a visszafertőződésnek: ez lehet azért, mert az Ön otthona közelében található egy Gócpont, azaz egy poloskával erősen fertőzött lakás, ebből könnyedén visszamászhatnak újra. De lehet azért, mert véletlenül visszahozta valaki a poloskát akár egy ruhadarabon, táskán. Kollégáink tudnak segíteni annak meghatározásában hogy van valami félnivalója és vagy tennivalója ha közeli fertőzésre gyanakszunk!


És hogy mennyi a poloskairtás ára?

Kattintson és azonnal megbeszéljük a részletek az otthona adottságaihoz mérten, vagy adja le a kezelni kívánt helyiség adatait, így már felkészültebben tudjuk Önnel felvenni a kapcsolatot!

100% elégedettségi garancia

Csak akkor terkintjük elvégzettnek a munkát, ha Ön teljes mértékben elégedett!

0-24 ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában fogadja megrendelését. E-mailben vagy telefonon

Ingyenes kiszállás

Ingyenes kiszállás Budapesten .Pontos információért kérjük keressen!

Vírushelyzetben is

Szolgáltatásunk a vírushelyzetben is elérhető, a legszigorúbb előírásokat betartjuk! Már érkezésünkkor védőfelszerelést viselünk.