Itt alapvető kérdéseire kaphat választ.

 Mire számíthat tőlünk a kezelés során, veszélyesek az általunk használt anyagok és ha igen, mennyire. Irtás előtt , közben, utána mik a teendői.

Az általunk használt vegyszerek az Óvó rendszabályok betartása mellett, (erről minden esetben tájékoztatjuk Önt) NEM veszélyesek melegvérű szervezetre, maradandó károsodást nem okoznak.

Csakis a hidegvérű házi kedvenceknél kell odafigyelni, (akvárium letakarása stb..) erről tájékoztatást fog kapni tőlünk.

Az általunk használt anyagokat úgy válogatjuk ki, hogy ne keljen attól félnie hogy új bútorzatot kell vásárolnia a kezelés után.

Ezek az anyagok NEM hagynak foltot, nem marják meg az anyagot, nem színezik el, teljesen foltmentesen száradnak.

Egyedül a gélezéses technológiánál van nyoma  a kijuttatott anyagnak, de ugye ennek pont ez a célja hogy a kártevő megtalálja.

Adódhatnak olyan ritka esetek amikor valaki nagyon drága, kisebb folyadékra is érzékeny parkettát rakatott le, vagy festéket használ a falakon, erről kérjük tájékoztasson minket vagy a helyszínen a kollégánkat hogy aszerint alakíthassuk a kezelést hogy ezeknek ne essen bajuk.

Irtás előtt:

Szerencsére nem kell az egész lakást felforgatnia és kirámolnia a lehető legtöbb esetben. Egyedül Az Ágyi poloska irtásánál kérjük hogy (a később leírtak mellett) tegye szabaddá az ágy körüli részt, ha tele van pakolva az ágynemű tartó, azt kérjük szabadítsa fel amennyire tudja. ( fotók, iratok, papírok, elektronikai berendezések) ezeket kérjük egy külön zsákba helyezze el és hagyja a szobában, a kollégánk ezt annak megfelelően kezelni fogja. És NE vigyen ki semmit a tudtunk nélkül a fertőzött szobából mert a kártevőket ezzel megmenekítheti a pusztulástól és később visszafertőződést okozhat!


A kezelések nagy részénél a falak melletti szegélyek mentén kell dolgoznunk, így kérjük, amennyire lehet tegye szabaddá kollégánknak (kis éjjeli szekrények, dobozok, cipők stb.) Természetesen ez a beépített szekrényekre nem vonatkozik. Ha lehet még előtte végezze el a vizes takarítást (felmosás, törölgetés).


Irtás után:

a legtöbb esetben szinte teljesen szagmentes anyagokat használunk így legtöbbször el sem kell hagyni az ingatlant, de a kezelést követően 2-3 órával nyugodtan kiszellőztethet és ha minden szag távozott a rendrakás is elindulhat. Kezelt ruhák, ágyneműhuzatok mosása is megkezdődhet.

A vizes takarítás 10-15 napig Tilos!  Csökkentheti vele a kijuttatott vegyszer hatékonyságát és az irtás sikeressége is megkérdőjeleződik!

Csakis szárazüzemű takarítás megengedett ( söprés-porszívózás).

Első és legfontosabb kérésünk, Legyen türelemmel!

Tudjuk hogy ez nehéz, főleg ha már hetek óta megkeserítik az életét ezek a lények, de ez egy folyamat. Vannak szerencsés esetek amikor pár órán belül megszűnnek a panaszok, Van hogy csak pár napra van szükség ( pl: hangyák-csótányok esetében)

de elhúzódhat 1-2 hétig is a várakozási idő mire az összes élő és később a petéből kikelt egyedek is elpusztulnak (pl.: Ágyi poloska)

Nálunk nincsenek rejtett költségek!

Az oldalunkon megtalálható kalkulációban megnézheti a kezelés költségét az adott területre amire ajánlatot szeretne kérni.

Az árat befolyásoló tényező lehet még ezen felül,(pl: Ágyi poloska irtásnál) ha az adott szobába galéria, esetleg fekvőgaléria található

Választ kapott a kérdéseire? 

Akkor kérjen tőlünk gyorsan egy ajánlatot vagy használja kalkulátorunkat hogy meg tudja mennyibe fog ez Önnek kerülni