HACCP KÁRTEVŐIRTÁS

Vállaljuk cégek, vendéglátó egységek kártevő mentesítését! HACCP rendszerrel rendelkező vállalkozásoknak teljeskörű dokumentáció biztosítása hogy a lehető leggyorsabban menjen az ÁNTSZ ellenőrzés.

 

„A HACCP-rendszer célja az élelmiszer-biztonság elérése.”

 

Magyarországon a Haccp rendszer működtetése kötelező minden olyan vállalkozásnak, gazdasági egységnek amely élelmiszer vagy ital tárolására, szállítására és forgalmazására vagy előállítására alkalmas.

A rendszerbe beépítve található a kártevők elleni védekezés. Önre és cégére nézve a rágcsáló és rovairtás kötelező jellegű, ez jogszabályba van foglalva.(18/1998. (VI. 3.) NM rendelet 36.§)

 

Ezt csakis szakképzett személy végezheti, ehhez nyújtunk Önnek hatékony segítséget.

 

A lehető leghamarabb készítjük el Önnek az áranjánlatot és foglalunk időpontot hogy a legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

 

Keressen minket: 06703888900-ás telefonszámon vagy megrendeles@rovart.hu email címen

Vagy töltse ki pár másodperc alatt ezt a megrendelőlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Haccp

Társasházaknak

TársasházakHa Ön közös képviselő és szakszerű segítséget keres Társasházának kártevőirtására, legyen az csótány, ágyi poloska, egér vagy akár patkány.

 

A leghatékonyabb segítséget tudjuk Önnek nyújtani a ház közös területein és a lakásokban szintén. Sok-Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a tervezésben és a kivitezelésben is.

Sok száz lépcsőházban szerveztünk és mai napig szervezünk összehangolt ágyi poloskairtást, feltérképezéssel és dokumentációval csak úgy mint csótányírtást amit szintén el kell végezetni minden társasházban.

 

 

Kifejezetten előnyös ajánlatot tudunk biztosítani minden háznak hogy ne kelljen a közös költség minden megtakarított forintját erre költeni és hogy hatékonyan és tartósan tudjunk az évek során együtt működni.

Keressen minket: 06703888900-ás telefonszámon vagy megrendeles@rovart.hu email címen

 

Vagy töltse ki pár másodperc alatt ezt a megrendelőlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot.