Csótány irtás

A csótányok undorítóak, fertőző betegségeket terjesztenek, egyes esetekben súlyos allergiát is kiválthatnak. Fontos, hogy abban a pillanatban, ahogy meglátja az első csótányt, hívjon minket, különben nem csak elszaporodnak, hanem egyre bátrabbak lesznek. 


A csótány

A legfontosabb, amit tudnia kell: a csótányok (legtöbbször) nem azért jelentek meg, mert rossz a lakás higiéniája, hanem azért, mert egyszerűen ilyenek: ha hideg van, a meleget keresik. Ha meleg van, a hűvösebbet és minden további nélkül átmennek a szomszédból is. Éjszakai rovarok (nappal ritkán látni őket), falrepedésekben bújnak el (vagy bármilyen kis résben) és éjjel jönnek elő. A rossz hír az, hogy akár heteket is kibírnak étel nélkül (sőt, ha kell egymást eszik meg), víz nélkül viszont csak pár napig élnek. A csótányok gyorsan szaporodnak, és rengeteg betegséget terjesztenek. Nagyok, a legnagyobb példányok könnyen elérhetik a 3-4 centit is. (Ha több,  3-4 centis csótány rohangál a lakásban, az undortó tud lenni.)

Így írtjuk ki

Ahhoz, hogy a leghatékonyabb legyen a csótányirtás segítenie kell. Ha nagyon, vagy közepesen fertőzött a lakás, akkor arra kérjük, hogy pakolja ki a konyhaszekrényt (szinte biztos, hogy fog ott találni csótány ürüléket, és vedlett bőrt, lehet, hogy élő példányt is). Az élelmiszereket is el kell tennie.

A csótányokat kombinált módszerrel irtjuk: géllel, és permetezni is fogunk. Körbepermetezzük a lakást a falszegélyeknél (a csótányok ott közlekednek) ezért amikor előjönnek, hozzáérnek a méreghez, ettől azonnal megfertőződnek, és gyorsan elpusztulnak. Amelyik csótány nem jön elő (ne feledje, akár egy hónapig bírja élelem, és napokig víz nélkül) azokat géllel mérgezzük. Apró gélpontokat juttatunk a repedésekbe, olyan helyekbe, ahol előfordulhat (a szakembereink pontosan tudják hol lehetnek): ők ezt megeszik, és ettől elpusztulnak. Mivel a csótányok kannibálok (megeszik a megmérgezett társaikat) ezért ez a gél hónapokig hatásos: az összes csótány már rég elpusztult, de ha odatévedne egy, azonnal megdöglik.

Az irtás után

Arra kérjük, hogy az irtás után 8-10 napig ne mosson fel. Kérjük legyen türelemmel, mert az irtást követő 10 maximum 12 napon keresztül még találkozhat élő csótánnyal, de biztos lehet abban, hogy egyre kevesebbel, mert folyamatosan megdöglenek.

 

100% elégedettségi garancia


Csak akkor terkintjük elvégzettnek a munkát, ha Ön teljes mértékben elégedett!

0-24 ügyfélszolgálat


Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában fogadja megrendelését. E-mailben vagy telefonon

Ingyenes kiszállás


Ingyenes kiszállás Budapesten. Pontos információért kérjük keressen!

Vírushelyzetben is


Szolgáltatásunk a vírushelyzetben is elérhető, a legszigorúbb előírásokat betartjuk! Már érkezésünkkor védőfelszerelést viselünk.